Cina gastronomică

«Bucătăria franceză și vinul»

Vă invităm să vă extindeți paleta de gust mergând într-o călătorie enogastronomică prin Franța pentru o seară. Vă așteaptă o cină extraordinară. Din 5 capodopere culinare care sunt cu siguranță

ii va uimi pe esteti si gurmanzi.


Responsabil pentru componenta gastronomică a cinei

bucătarul Alexander Zhulavsky și am încredințat selecția de combinații de vinuri ideale pentru fiecare fel de mâncare celui mai bun somelier al țării noastre - Mihail Druță.

Numărul de locuri este limitat. Luați biletele din timp.
+18
Cina gastronomică

«Bucătăria franceză și vinul»

Vă invităm să vă extindeți paleta de gust mergând într-o călătorie enogastronomică prin Franța pentru o seară. Vă așteaptă o cină extraordinară. Din 5 capodopere culinare care sunt cu siguranță ii va uimi pe esteti si gurmanzi. Responsabil pentru componenta gastronomică a cinei

bucătarul Alexander Zhulavsky și am încredințat selecția de combinații de vinuri ideale pentru fiecare fel de mâncare celui mai bun somelier al țării noastre - Mihail Druță.

Numărul de locuri este limitat. Luați biletele din timp.
+18
  • Restaurantul «Provence»
    Satul Zăluceni, Floresti
  • 1 250 L
    pentru 1 pers.
  • 25 martie 2023

    17:00 – 20:00

În cost sunt incluse

În cost sunt incluse

  • Meniuri de la bucătarul șef

    Stridii cu oțet de vin clasic


    Termen de foie gras cu chutney de mere


    Midiile in vin alb cu salota


    Pulpă de rață Confit cu gratinat de cartofi


    Cremă de zahăr ars

  • Vinuri franceze

    Champagne Moet Chandon Brut Imprerial


    Vin Alb sec Valley de Loire


    Rose Provence Chateau Miraval


    Bordeaux Baron de Lestac


    St Emilion Grand Vin de France

  • Doi experți

    Președintele Asociației Sommelier din Republica Moldova – Mihai Druță


    Bucătarul șef de restaurant la Nobil Luxury Boutique Hotel și Provence – Alexandr Julavskii

  • Muzică în direct

    Hiturile muzicii franceze din anii ’50 interpretate de duo-ul Space Cable

  • Meniuri de la bucătarul șef

    Stridii cu oțet de vin clasic


    Termen de foie gras cu chutney de mere


    Midiile in vin alb cu salota


    Pulpă de rață Confit cu gratinat de cartofi


    Cremă de zahăr ars

  • Vinuri franceze

    Champagne Moet Chandon Brut Imprerial


    Vin Alb sec Valley de Loire


    Rose Provance Chateau Miraval


    Bordeaux Baron de Lestac


    St Emilion Grand Vin de France

  • Doi experți

    Președintele Asociației Sommelier din Republica Moldova – Mihai Druță


    Bucătarul șef de restaurant la Nobil Luxury Boutique Hotel și Provence – Alexandr Julavskii

  • Muzică în direct

    Hiturile muzicii franceze din anii ’50 interpretate de duo-ul Space Cable

Programul evenimentului

25 martie 2023, sâmbătă 17:00

1
Champagne Moet Chandon Brut Imprerial

La fiecare două minute, cineva de pe planeta noastră desface o sticlă de Brut Imperial excelent. Calitatea băuturii a făcut din casa Moet & Chandon unul dintre liderii în rândul producătorilor de vinuri de șampanie. Produsul popular are o culoare galben deschis discretă cu o nuanță verzuie plăcută. Compoziția de aromă atrage cu prospețime și bogăție. Se compune din note fructate armonioase nuanțate cu ușoară acrișoare. După o înghițitură de șampanie, rămâne un postgust lung. În aromă se pot distinge motive de citrice, tonul de agrișă.

2

Vin Alb sec Valley de Loire

Vin Alb sec Valley de Loire

3
Rose Provence Chateau Miraval

Supestar Rosé Miraval este rodul pasiunii vinificatoare a unuia dintre cele mai faimoase cupluri de vedete de la Hollywood, Brad Pitt și Angelina Jolie. Vinul are o aromă intensă de flori albe, fructe de pădure roșii mici, căpșuni proaspete zdrobite și note de cireșe coapte. Frumos buchet bogat, rotund și ușor la palat cu note de cireșe, căpșuni sălbatice și minerale care conferă vinului o prospețime fermecătoare.

4

Bordeaux Baron de Lestac

Așteptăm un vin cu un gust moale, învăluitor, cu taninuri catifelate, note fructate și un postgust lung, picant. Să încercăm să stabilim ce note domină în aroma sa bogată. Pentru vin vom prepara piept de rata cu piure de pere-sofran si sos de cirese.

5

St Emilion Grand Vin de France

St Emilion Grand Vin de France

Alexandr Julavskii
Bucătar șef
Deținător al premiului «Cel mai bun bucătar șef al anului 2018»
Alexandr Julavskii
Bucătar șef
Deținător al premiului «Cel mai bun bucătar șef al anului 2018»
Mihai Druță
Șef Sommelier
Președintele Asociației Sommelier din Republica Moldova
Mihai Druță
Șef Sommelier
Președintele Asociației Sommelier din Republica Moldova
25 martie 2023 17.00 | RESTAURANTUL «Provence»
Rezervări la cina gastronomică «Bucătăria italienească și vinul»
Costul rezervării: 1 250 L
Numărul de locuri este limitat. Luați biletele din timp. 18+
Făcând click pe buton, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și sunteți de acord cu politica de confidențialitate

Cum să ajungeți la noi

+373 (62) 0303 23
salut@provence.md
Ştefan cel Mare 32, Satul Zăluceni, Floresti
MD-6654

Cum să ajungeți la noi

+373 (62) 0303 23
salut@provence.md
Ştefan cel Mare 32, Satul Zăluceni, Floresti
MD-6654